VOLUMENBEHOLDER

WT-V

 • Volumen/Bufferbeholder specielt designet til varmepumper
 • Anvendes til at sikre korrekt volumen, til flowudligning og til at reducere potentiel støj i varmesystemet
 • Findes i 6 størrelser; fra 100 op til 1000 liter

Volumenbeholder specielt designet til varmepumper

WT-V er en serie volumen/bufferbeholdere som er specielt designet og tilpasset til varmepumpedrift. De er designet til let at kunne integreres i ethvert varmesystem. De kan bruges til at sikre korrekt volumen, til flowudligning og til at reducere potentiel støj i varmesystemet.

I Thermias serie med volumenbeholdere fås: WT-V 100, WT-V 200, WT-V 300, WT-V 500 FC, WT-V 750 FC og WT-V 1000 FC, hvor navnet angiver størrelsen i liter.

WT-V 500 FC, WT-V 750 FC og WT-V 1000 FC har alle tilslutninger foran på beholderen. Takket være de nye fronttilslutninger på FC-modellerne er de både nemmere at transportere og installere. Ved at fjerne isoleringen kan beholderen gøres smallere til transport, hvilket gør transport og installation meget nemmere. Alle FC-modeller leveres ligeledes med justerbare fødder.

FC-modellerne findes ligeledes i en 6-bars udgave, hvilket gør det muligt at benytte dem på installationer med et højere arbejdstryk. Både 3-bars og 6-bars varianten findes i en DN 80 udgave med 4 stk. DN 80 tilslutninger for installationer der kræver et højere flow. Disse lanceres i slutningen af august 2020.

Anmod om tilbud

Vi sammensætter et tilbud ud fra dine betingelser. Naturligvis uden omkostninger.

Udfyld oplysningerne nedenfor, så kontakter vi dig for at gennemgå dine forudsætninger og ønsker. Du vil derefter modtage et tilbud, der er skræddersyet til dine behov – naturligvis uden omkostninger.

Navn: * By: * Telefon i dagtimerne: * Mail: *

(* = skal udfyldes)

Produktegenskaber:

PRODUKTEGENSKAPER:

 • Volumenbeholder specielt designet til varmepumper
 • Kan bruges til at sikre korrekt volumen, til flowudligning og til at reducere potentiel støj i varmesystemet
 • Samtlige WT-V-modeller består af isoleret beholder i sort stål med forskellige typer af tilslutninger, designet til at kunne tilpasses ethvert varmesystem. På nogen modeller er det ligeledes muligt at tilslutte et elvarmeelement.
 • Findes i 6 størrelser: 100, 200, 300, 500, 750 og 1000 liter
  • WT-V 100 er en 100-liters volumenbeholder med fire tilslutninger i toppen.
  • WT-V 200 er en 200-liters volumenbeholder med fire tilslutninger i toppen og en i bunden.
  • WT-V 300 er en 300-liters volumenbeholder med fire tilslutninger i toppen. Den har også mulighed for tilslutning af elvarmeelement.
  • WT-V 500 FC, WT-V 750 FC og WT-V 1000 FC har alle tilslutninger foran på beholderen. Ved at fjerne isoleringen kan beholderen gøres smallere til transport, hvilket gør transport og installation meget nemmere.

WT-V er en serie buffertanke / akkumulatortanke udviklet og tilpasset til drift af varmepumpe. De er designet til let tilpasses til forskellige varmesystemer. De kan bruges til volumenforøgelse, flowudligning og reduktion af potentielle klik i varmesystemet.

WT-V-serien består af: WT-V 100, WT-V 200, WT-V 300, WT-V 500 og WT-V 1000. Tallene i navnet er lig mængden af tanke i liter.