Vil du være Thermia Partner?

Vi leder efter Danmark bedste
installatører af varmepumper.

 

Føler du at du har mere at give? Vil du sigte højere?
Kontakt salg@thermia.dk, så kontakter vi dig.
(Al henvendelse behandles fortroligt).

Vi har to vigtige spørgsmål til dig: Er du virkelig god til det, du laver - men føler stadig, at noget mangler, før du kan tilbyde dine kunder det bedste? Og som det andet: Arbejder du med installation af varmepumper? Hvis du svarer "Ja" på begge spørgsmål, skal du læse videre nu.

I mange tusinde nordiske kældre gør varmepumper fra Thermia deres arbejde dag efter dag efter dag. Sommer og vinter. De går og går, og det er ikke kun fordi varmepumperne er gode. Det afhænger lige så meget af de håndværkere, der installerede dem: De bedste installatører i Norden - hvis du spørger os. Teamwork er hemmeligheden, og det er teamwork, der betyder, at vi i øjeblikket installerer flere varmepumper end nogensinde før.

Vi tager markedsandele. Flere og flere danske husejere vælger Thermia, og nu skal vi finde flere installatører! Det siger sig selv, at det ikke kan være hvilken som helst installatør Vi vil finde dem, der allerede er rigtig gode - og vise, hvordan vi sammen kan gøre godt til det bedste.

Du vil være en del af en tradition, der har skabt lange linjer med energiteknologiinnovationer, der altid har været den absolutte forkant i branchen. Vi giver dig træning, produkter af høj kvalitet og interesserede kunder. Hvad vi gerne vil have til gengæld er, at du deler vores vision: at blive lidt bedre hver dag.