Spar penge allerede fra dag ét

Det er en udbredt misforståelse, at det er dyrt at investere i en varmepumpe. Faktisk begynder de fleste at spare penge, så snart varmepumpen tages i brug.

Besparelserne kan du se med det samme. I det øjeblik varmepumpen tages i brug, reduceres dine varmeudgifter. Ofte er besparelserne så store, at de dækker både renter og afdrag på et lån – og der vil stadig være penge til overs.

Besparelser fra dag ét

At investere i en varmepumpe vil betale sig allerede fra dag ét efter installationen. Her kan du se et eksempel. Hvis du optager et banklån for at købe en varmepumpe, er den samlede udgift for ny opvarmning (= driftsudgifter + rente + afdrag) lavere end de varmeudgifter, du havde tidligere. Efterhånden som du betaler af på dit lån, reduceres renteudgifterne, og din besparelse stiger. Når lånet er betalt ud, er besparelserne maksimale.

Tjener sig hjem med tiden

Vi anbefaler, at du finder en lommeregner, eller benytter vores simple beregner. Du vil hurtigt kunne se, at det er et fordelagtigt regnestykke.

Det handler ganske enkelt om at finde ud af, hvor mange – eller rettere hvor få – år, det vil tage at tilbagebetale hele investeringen til den nye varmepumpe. Typisk tager det 5-10 år, hvorefter de sparede udgifter vil være ren indtægt.

 

Din bolig stiger i værdi

Din investering i en varmepumpe bidrager desuden til en værdistigning på din bolig

Varmeumpen betaler således sig selv igen to gange: Dels ved at reducere varmeudgifterne, og dels ved en højere salgspris, hvis du en dag skal sælge din bolig.

Har du spørgsmål?

Læs de hyppigst stillede spørgsmål og svarene på dem i vores FAQ -liste

spørgsmål

Spørg en lokal ekspert

Vores lokale eksperter kan svare på dine spørgsmål om varmepumper og installationer.

Find din nærmeste installatør

Anmod om tilbud

Vi påtager os altid det samlede ansvar for installationen af din varmepumpe. Vi hjælper dig også med at beregne håndværkerfradraget og din fremtidige besparelse.

Jeg ønsker et tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snart!

Navn: * By: * Telefon: * Mail: *

(* = skal udfyldes)