Fordele ved at bruge en varmepumpe

I de fleste tilfælde er varmepumpe en billig energikilde. Ofte kan du begynde at spare penge fra første dag. Derudover øger et varmepumpeanlæg, værdien af ​​dit hus. Her finder du ut fordelene ved at bruge en Thermia varmepumpe.

Opvarmning med ’gratis’ energi – det luner lidt ekstra

Op til 75 % af dit energiforbrug er gratis, fordi en varmepumpe effektivt udvinder energi fra luft, jord eller vand. Tanken om gratis energi luner i sig selv; resten sørger varmepumpen for.

 • Energieffektiv opvarmning
 • Få en bedre energimærkning af din bolig
 • Kan installeres i både nybyggeri og ældre boliger

Find din Thermia-varmepumpe her

Lavere varmeregning og færre udgifter

Varmepumper kan give en markant årlig besparelse sammenlignet med f.eks. naturgas eller olie. Det vil du kunne se på både varmeregningen og de løbende udgifter til vedligehold.

 • Op til 60 % besparelse på de løbende omkostninger
  (afhængig af din nuværende varmekilde)
 • Lavt behov for vedligeholdelse
 • Investeringen tjener sig hurtigt hjem

Læs om andres erfaringer med en varmepumpe

Grøn varme med mulighed for tilskud

Fordi Thermias varmepumper udvinder energi fra naturen, udleder de meget lidt CO2. Der er således tale om grøn varme, og det kan du få tilskud til. Enten fra Byggepuljen eller via håndværkerfradraget.

 • CO2-besparelse på op til 100 % sammenlignet med fossil energi
 • Thermias varmepumper har energiklasse A+++ og A++
 • Bidrag til den grønne omstilling og få tilskud

Se dine muligheder for tilskud til en varmepumpe

 

Høj komfort og et godt indeklima

Varmepumper er støjsvage, kræver ingen brændsel og producerer ikke aske, røg eller andre forureninger. Der er tale om en komplet energiløsning, som også gavner indeklimaet i dit hjem.

Én løsning til det hele: Varmt vand, opvarmning og køling. Som en ekstra bonus kan du også få energieffektiv opvarmning af din pool.

Passiv køling sikrer høj komfort og et godt indeklima

Ved passiv køling udnyttes den naturlige lave temperatur i den nedgravede jordslange til at skabe et behageligt svalt indeklima på varme sommerdage. Energiforbruget er minimalt og svarer til et par glødepærer. En varmepumpe med passiv køling er således væsentligt billigere i drift end aircondition.

Læs om passiv køling

Brug din varmepumpe til komfortkøling

Thermias varmepumper kan mere end at opvarme dit hus og dit brugsvand. Det er væsentligt billigere at lade din varmepumpe skabe et svalt indeklima om sommeren fremfor at bruge aircondition.

Fra varmepumpe til kølepumpe