Bæredygtig boligforening

Spar penge hver dag - og mange penge over tid

Varme, køling og ventilations systemer udgør typisk omkring 40% af det totale energiforbrug i erhverv/boligejendomme. Varmepumper giver dig op til 75% af den energi, du behøver “helt gratis” og samtidig holde brugerne i din ejendom varme om vinteren og kølige om sommeren.

Investeringen til et varmepumpeanlæg er højere end for et traditionelt olie/naturgas kedel anlæg af samme størrelse. Men det er netop herefter, det bliver interessant.

For varmepumpen vil være en uudtømmelig og ekstrem billig energikilde, der reducerer driftsomkostninger og øger rentabiliteten. Hele dagen, hver dag i hele systemets levetid. I forhold til den totals livscyklus (LCC) af dit system kan intet overgå en varmepumpe. Sådan er det!

Komfort for brugere og lejere

Beboerne vil opleve den enestående komfort med opvarmning og køling fra varmepumpen, der sikrer op til 100% dækning af behovet. Med et jordvarmeanlæg, vil det kunne klare det hele selv.

CO2-reduktion - imødekommer de planlagte mål

Jordvarmepumper bruger kun en lille mængde elektricitet, hvilket gør det muligt for dig at reducere både dit forbrug af olie eller naturgas samt dit CO2-aftryk. Hvis du vælger at benytte elektricitet fra en vedvarende energikilde, som f.eks. sol eller vind energi, vil din energiforsyning blive nærmest klima neutral.

5 års garanti

Thermia’s garantidækninger afspejler de høje standarder i vores produktionsprocesser. Thermia Mega dækkes af en garanti på alle funktionelle dele, hvilket giver en tryg komfort uden uforudsete udgifter til reservedele. Hvis en garanti reparation er nødvendig, vil en autoriseret forhandler tage ansvar og udføre reparationen med originale Thermia reservedele

Thermias kunder fortæller om deres oplevelser

HSB Fabriken (Hyresgästernas Sparkasse- och Byggnadsförening och Fabriken) er en boligforening i Arvika - en by i den svenske region Värmland. Foreningen repræsenterer 11 ejendomme opført i midt 80'erne, der huser omkring 200 personer.

Hele området udgør 8.600 m2 i lejligheder og 1.400 m2 af andre indendørsområder så som garager etc. De stigende omkostninger til varme var hovedårsagen til, at beboerne begyndte at se sig om efter en ny løsning til opvarmning.

Energieffektivitet på italiensk

I Trento i Norditalien findes et nybygget ejendomskompleks med 68 lejligheder, dels til leje og dels til salg. Ejendommen er beliggende i Monte Capuccini - et gammelt stenbrud i Trento.

Fra begyndelsen planlagde investorerne at bruge vedvarende energi til at opvarme og køle ejendommen. Lejlighederne har gulvvarme og -køling.