Thermia Online

 • Giver dig mulighed for at overvåge og styre din varmepumpe eksternt via app og computer
 • Hurtigt og klart overblik samt detaljeret information med historik
 • Informerer dig, hvis der er behov for handling

Thermia Online – styr din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig

Med Thermia Online-tjenesten kan du styre og overvåge din varmepumpe eksternt. Det giver dig kontrol over din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig i verden. Du kan for eksempel sænke temperaturen, når du er væk, og hæve den til det ønskede niveau, når du kommer hjem. Hvis du kommer hjem tidligere end forventet, er det ingen problem - via Online kan du let sørge for, at huset er varmt og behageligt, når du ønsker det.

Enkelt, bekvemt og trygt

Via Online kan du til enhver tid checke, hvordan dit varmesystem arbejder, og hvilken temperatur du har i hjemmets varmesystem. Med en indendørs sensor tilsluttet varmepumpen kan du også se den aktuelle indendørstemperatur. Skulle der mod forventning være behov for handling, får du øjeblikkelig information herom via Online.
 Du kan også tilføje flere brugere, f.eks. din installatør eller nabo. De vil så modtage samme information som dig fra Thermia Online.

Thermia Online er en service, der kan bruges med de fleste af Thermias varmepumper. Nogle varmepumper kræver en ekstra tilbehørsdel for at blive tilsluttet Thermia Online-tjenesten. Spørg din forhandler for mere information og se sammenligningstabellerne for vores jordvarmepumper og for vores luft/vandvarmepumper.

Tillægstjeneste for timeprisstyring

Muligheden for timeprisstyring af din varmepumpe findes i Thermia Online som en gratis ekstratjeneste, Smart Price. For at få mere at vide om tjenesten og om den er tilgængelig for din installation og varmepumpe, læs mere her Smart Price.

Sådan fungerer det

For at komme i gang med tjenesten Thermia Online skal du downloade appen, oprette en brugerkonto og derefter tilføje din varmepumpe til din konto. Thermia Online fungere både til iPhone og Android – du kan downloade appen fra App Store eller Google Play.

Alle data sendes fra din varmepumpe som krypterede data og lagres i en skytjeneste. Dette gør det også muligt for dig at få adgang til Online når som helst - fra hvilken som helst computer, smartphone og tablet. Funktionerne i Thermia Online varierer lidt afhængigt af den varmepumpe, du har.

Her logger du ind til Thermia Online

License Agreement: 
EULA (End User License Agreement)

 

Anmod om tilbud

Vi sammensætter et tilbud ud fra dine betingelser. Naturligvis uden omkostninger.

Udfyld oplysningerne nedenfor, så kontakter vi dig for at gennemgå dine forudsætninger og ønsker. Du vil derefter modtage et tilbud, der er skræddersyet til dine behov – naturligvis uden omkostninger.

Navn: * By: * Telefon i dagtimerne: * Mail: *

(* = skal udfyldes)

Produktegenskaber:

 • Styr og overvåg din varmepumpe eksternt via computer, mobil eller tablet
 • Mulighed for at indstille temperaturer og driftsparametre
 • Temperatur- og aktivitetshistorik
 • Alarmfunktion: Hvis der er behov for handling, modtager du automatisk besked herom
 • Du kan give din installatør adgang til din online
  • De modtager automatisk besked ved behov for handling
  • De kan ændre varmepumpens indstillinger eksternt ved behov
 • Mulighed for at styre og overvåge flere anlæg, som f.eks. sommerhuset