Hvad koster en luft til vand-varmepumpe?

En luft til vand-varmepumpe er et enklere alternativ til jordvarme, bl.a. fordi man ikke skal bore eller grave. Her kan du få en idé om, hvad det reelt koster at få installeret en luft til vand-varmepumpe.

Hvad koster det at få installeret en luft til vand-varmepumpe?

Som du sikkert kan forestille dig, varierer prisen en del afhængig af forskellige forhold som fx størrelsen på din bolig, hvordan du varmer den op, samt dine og familiens behov. Du køber nemlig ikke blot en varmepumpe, men et helt varmeanlæg.

Sådan får du en nøjagtig pris

For at få en helt nøjagtig pris på installationen af en luft-til-vand-varmepumpe i din bolig, kan du kontakte en forhandler og bede om et konkret tilbud.

 

Find din lokale Thermia-forhandler her

1. Tjener sig ind med tiden

At investere i luft til vand er en langsigtet investering. De reducerede varmeudgifter, som varmepumpen medfører, vil med tiden dække etableringsomkostningerne. Det er normalt med en tilbagebetalingstid på 5-10 år. Det er der ikke mange andre varmeanlæg, som kan matche.

2. Besparelser fra dag ét

Du skal ikke vente længe for at se resultaterne. Selv om du måske tager et lån for at finansiere luft til vand-varmen, så sparer du penge fra dag ét. Du vil normalt opnå besparelser på dine varmeudgifter, som er større end både renter og afdrag på lånet. Det regnestykke uddyber vi her.

3. Din boligs værdi stiger

Når du installerer luft til vand-varme, stiger værdien af din bolig. Det betyder, at en varmepumpe betaler sig selv to gange: Først ved at betale etableringsomkostningerne og løfte energimærke, og dernæst i form af en højere salgspris, den dag du sælger huset.

Når du skal købe en varmepumpe

Før du beslutter dig for at købe en varmepumpe, skal der stilles en række kontrolspørgsmål og overvejelser.

Her finder du en simpel 8-trins guide, der forhåbentlig hjælper dig på den rigtige vej.

Her finder du en tjekliste til at hjælpe dig med dit valg af varmepumpe.

Hvordan installeres luft til vand

Se, hvor enkelt det er at få installeret luft til vand-varmepumpe.
Det kan ofte klares på få dage.

så nemt er det

Klar til luft til vand-varmepumpe?

Se Thermias brede udvalg af luftvarmepumper.
Høj kvalitet, høj effektivitet, lang levetid.

Thermias luftvarmepumper

Anmod om tilbud

Vi påtager os altid det samlede ansvar for installationen af din varmepumpe. Vi hjælper dig også med at beregne håndværkerfradraget og din fremtidige besparelse.

Jeg ønsker et tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snart!

Navn: * By: * Telefon: * Mail: *

(* = skal udfyldes)