Thermia Tryg

Thermias garanti og forsikring – som vil kalder for Thermia Tryg – er en tryghedspakke, der gør at du kan sove trygt mange år frem.


Thermia Tryg

Når du køber en varmepumpe fra Thermia indgår Thermia Tryg, en tryghedspakke, som gælder for hele produktet. De første 5 år er inklusive i købet og du vælger selv om du vil forlænge din tryghedspakke – helt op til 18 år alternativt 16 år, alt efter varmepumpe type.

5 års tryghed med i købet

 

5 års tryghed med i købet

Fra opstartsdagen* gælder den 3-årige produktgaranti sammen med Thermias 2-årige tryghedsforsikring. Forsikringen er aktiv allerede fra første dag, hvilket er med til at du roligt kan sove tryg, velvidende at din helt nye varmepumpe er dækket hvis uheldet skulle være.

*Når varmepumpen er købt, installeret og opstartet af en Thermia godkendt samarbejdspartner skal du sikre, sammen med din installatør, at registrere den for at aktivere Thermia Tryg.

 

Efter 3 år – når produktgarantien er udløbet – aktiveres tryghedsforsikringen** fuldt ud og sikrer dig erstatning ved eventuelle skader på varmepumpen. Selvfølgelig gælder både produktgarantien og tryghedsforsikringen for alle dele i varmepumpen (ikke bare udvalgte komponenter)

** tryghedsforsikringen er inklusiv for år 4 og 5.
Forsikringsbetingelser Grund for privatpersoner (PDF)

 

Frivillig forlængelse af Thermia Tryg forsikring efter 5 år

Mulighed for at forlænge op til 16 år for luft/vand varmepumper

Efter de første 5 år, vælger du selv om du vil forlænge din tryghedsforsikring yderligere. Hvert år, i god tid inden forsikringsperioden udløber, får du tilsendt tilbud om yderligere et års forlængelse. Du kan samlet forlænge tryghedsforsikringen op til i alt 18 år for jordvarmepumper og i alt op til 16 år for luft/vandvarmepumper.

Mulighed for at forlænge op til 18 år for jordvarmepumper

Efter de første 5 år, vælger du selv om du vil forlænge din tryghedsforsikring yderligere. Hvert år, i god tid inden forsikringsperioden udløber, får du tilsendt tilbud om yderligere et års forlængelse. Du kan samlet forlænge tryghedsforsikringen op til i alt 18 år for jordvarmepumper.

3 års produktgaranti og derefter 2 års tryghedsforsikring på hele produktet

3 års produktgaranti gælder fra opstartsdato. Når garantiperioden er udløbet overtager tryghedsforsikringen automatisk og gælder i de efterfølgende 2 år, når dette er oprettet sammen med din Thermia forhandler.

For at aktivere produktgarantien samt tryghedsforsikringen skal du som forbruger sikre dig at varmepumpen er færdiginstalleret og installationen er registreret. Det skal du gøre sammen med din Thermia installatør senest 3 måneder efter opstartsdato. 

 

Tryghedsforsikring op til 18 år

Når du som privatperson køber en varmepumpe fra Thermia indgår der en tryghedsforsikring. Thermias tryghedsforsikring dækker hele varmepumpen, og dækker udefrakommende driftsforstyrrelser allerede fra opstartsdatoen. De første 5 år er gratis og du vælger selv om du vil forlænge forsikringen – 1 år af gangen – op til i alt 18 år for jordvarmepumper og op til i alt 16 år for luft/vand varmepumper.

Tilbuddet om videreførsel af forsikringen, fremsendes hvert år, i god tid inden forsikringen udløber.

Ved brug af forsikringen vil der være en selvrisiko betaling. Selvrisikobeløbet reguleres årligt.

8 ting, du skal vide før køb af varmepumpe

En varmepumpe er et godt og energibesparende valg til langt de fleste boliger. En række faktorer afgør, hvad der er den helt rigtige løsning til lige netop din bolig.
Her har vi samlet en tjekliste med 8 punkter, som du bør gennemgå, inden du investerer i en varmepumpe. Læs hvorfor i den komplette liste her