Det grundlæggende om varmepumper på 2 minutter

Det er en god ide at tænke på vedvarende energi til opvarmning og køling i dit nye hus, allerede når du planlægger dit projekt, men varmepumper er også et rent og vedligeholdelsesfrit alternativ til din gamle varmeforsyning.

En varmepumpe udnytter den energi, der findes i jorden, vandet eller luften og overfører den til dit opvarmningssystem efter et simpelt princip.

Varmepumpen udvinder ganske enkelt den energi, der findes i jord, luft eller vand, så den kan bruges til opvarmning, varmt vand eller til køling.

På den måde skaber naturen en uovertruffen indendørs komfort med minimal indvirkning på miljøet.

 

Sådan virker en varmepumpe

Naturlig energi på tre måder

Kølig om sommeren

Et enkelt, genialt kredsløb, der anvender jordens naturlige energi til at opvarme dit hjem. Dine energiomkostninger falder og du bidrager til den grønne omstilling.

Varme om vinteren

Varmepumpen henter jordvarmen og leder den videre til husets opvarmningssystem – f.eks. til varmt vand, radiatorer, gulvvarme eller ventilatorer.

Sådan virker en varmepumpe

Kølig om sommeren

Om sommeren kan processen vendes. Varmepumpen samler varmen fra huset og lagrer den i  jorden, så huset køles af.

Læs mere om køling her

Har du spørgsmål, bedes du kontakte os

Kontakt
Navn: * By: * Telefon: * Mail: *

(* = skal udfyldes)

Indhold

Varmepumpe: Miljøvennlig besparing

Hvordan virker en varmepumpe? Fra det grundlæggende til forklaringer på avancerede tekniske funktioner i vores varmepumper.

Varmepumpe: Smart til lommeboken og miljøet

Når du skal vælge hvilken type naturlig energikilde, du vil bruge til dit hus, afhænger det af en række faktorer; såsom husets energibehov, husets varmesystem, hvordan din grund ser ud, og hvor i landet du bor.