Om Thermia

Thermia varmepumper har en lang tradition i Danmark, vi har været her i over 40 år! Og det er fuld fart fremad - i 2019 startede vi vores nye salgskontor i Vejle

1981

Thermia installerede jordvarmepumper i
Marienborg, den danske premierministers
opholds- og repræsentationsbolig.

2005-2018

I perioden 2005-2018 var Thermia en del af Danfoss Group. I løbet af denne periode blev Thermias varme-pumper solgt under Danfoss-mærket.

2019

I 2019 startede Thermia et nyt salgskontor
i Danmark, og siden da har vi kun solgt vores varmepumper under vores eget navn, Thermia.

Thermia Varmepumper udvikler, producerer og markedsfører varmepumpesystemer til opvarmning, varmtvand og køling.

Thermia AB, Arvika 1929

Thermia AB, Arvika 1929

Historien om Thermia begynder helt tilbage i 1923. Allerede fra første færd handler historien om det, der kommer til at være en rød tråd igennem virksomhedens aktiviteter: intelligente løsninger inden for energi og opvarmning. Det var der, det hele startede, og det er der, vi fortsat er i dag. I 1920'erne bestod innovationen i at udvinde mest mulig energi og opvarmning af koks, som var et almindeligt brændsel dengang. I dag fokuserer vi på at udnytte den solenergi, der er lagret i undergrunden, jorden, søernes vand eller i luften.  

Arbejdet med forskning og udvikling udgår fra et af Europas mest moderne anlæg i svenske Arvika, som har været centrum for Thermia helt fra begyndelsen. Gennem tradition og innovation bestræber vi os hele tiden på at forbedre hver enkelt del af varmepumpens teknologi, til trods for at vi allerede i dag fremstiller en af markedets absolut bedste løsninger.

For slutkunden skal det altid indebære den bedste totaløkonomi, største tryghed og højeste bekvemmelighed – uanset om det er et mindre anlæg i en privat husstand eller en installation i stor skala i en skøjtehal, et indkøbscenter eller en kontorejendom. 

Vi befinder os i en stærk ekspansionsfase og er en af de førende aktører på det nordiske varmepumpemarked. Vi har også en stærk position på det europæiske marked. 
 
Thermia har siden april 2018 været en del af Stiebel Eltron Group.

Indhold

Vores historie