Imprint - Ansvar for hjemmesiden

Thermia AB

Besøgsadresse: Snickaregatan 1, 671 34 Arvika, Sweden
Postadresse: Box 950, 671 29 Arvika
Telephone: +46 570 813 00
E-mail: info@thermia.se

Selskabsnummer
556269-6483

Administrerende direktør
Magnus Glavmo

Redaktion
Katarina Blom Jonsson
Email: katarina.blom-jonsson@thermia.com

 

Juridisk meddelelse

Trods al omhu og opmærksomhed kan vi ikke garantere, at informationen på dette websted er fuldstændig fejlfri. Erklæringer om produkter, udstyr og funktioner er ikke bindende. Individuelle funktioner og egenskaber kan have ændret sig eller endda være blevet elimineret på grund af løbende udvikling. Hvis du har spørgsmål angående nuværende funktioner og design, bedes du kontakte vores specialister hos Thermia. Billeder, der anvendes på webstedet, er kun eksempler på brug. Billeder kan i visse tilfælde indeholde installationsdele, tilbehør og specielt udstyr, der ikke er inkluderet i standardleveringen, men som alligevel vises for at illustrere en sammenhæng eller funktion.

 

Ansvarsfraskrivelse

Vi er ikke ansvarlige for nogen former for skader, der måtte opstå som følge af oplysningerne på dette websted. På trods af omhyggelig indholdskontrol kan vi ikke drages til ansvar for indholdet af eksterne links. Ejere af de linkede sider bærer alene ansvaret for deres indhold. Vi er hverken villige eller forpligtede til at deltage i en tvistløsningsprocedure vedrørende dette.

 

Ophavsret

Alt indhold på dette websted er beskyttet af ophavsret. Alt tekst, billeder og lydfiler er omfattet af ophavsretsloven og andre love, der beskytter immaterielle ejendomsrettigheder. Indhold fra webstedet må ikke kopieres, ændres eller anvendes på andre websteder (eller i andre medier) til kommercielle formål eller distribution. Undtagelser herfra kan kun forekomme, når vi udtrykkeligt giver tilladelse til yderligere brug af billeder, tekst og andet indhold på webstedet.