Hvis du har problemer med din varmepumpe

Step by step, hvad du selv kan gøre, før du kontakter os på Thermia support, i tilfælde af problemer med din varmepumpe.

Brugermanual: 

Manualen er altid din nærmeste støtte og dækker det meste af den daglige drift af din varmepumpe. Her står der hvordan man justerer varmepumpens temperaturindstilling, alarmer, fejlfinding og hvordan man foretager kontrol på varmepumpen.

Forhandlere:

Hvis manualen ikke er tilstrækkelig, bør du i første omgang kontakte din forhandler af varmepumpen. De kan hjælpe dig, hvis du har tekniske problemer med varmepumpen eller hvis du har andre spørgsmål til dem. Hvis du ikke ved, hvilken forhandler der tidligere har passet din varmepumpe, kan du finde en forhandler her:

find-din-installatør | Thermia

Forsikring:

Alle Thermia varmepumper har tre års produktgaranti, der gælder fra installationsdatoen. Når den er udløbet, har du yderligere to år gratis med den tryghedsforsikring, der gælder for hele produktet. Du kan herefter forlænge forsikringen årligt op til i alt 18 år for en jordvarmepumpe og op til i alt 16 år for en luft/vand. Skulle der opstå skader på varmepumpen, skal du først kontakte forhandleren, som sender en reparatør ud for at undersøge skaden. Når skaden er konstateret, kontakter du dit eget forsikringsselskab for at få erstatning.

Thermia Tryg | Thermia

Arctic Forsikringsformidling

Efter indberetning til dit forsikringsselskab, skal du kontakte Thermias forsikringsagentur, Arctic (se kontaktoplysninger nedenfor). De sender dig så en skadeanmeldelse, som du skal udfylde og returnere senest 3 måneder efter, at skaden er anmeldt til din husforsikring.

Arctic Danmark
info@arcticforsikring.dk
+45 78 73 74 88

Arctic Seals AB
Box 2003
141 02 Huddinge
E-post: kundtjanst@arctic.se
Telefon: 08-7460560
Telefax: 087468849

Slutkunde kontakt

Mange spørgsmål om dit varmeanlæg, bør kunne besvares af din forhandler, såsom spørgsmål vedr. pris, tekniske problemer, fejl/mangler eller dimensionering.

Hvis du har andre spørgsmål til Thermias varmepumper, kan du kontakte os på support:

Tlf. 77 77 78 00 (mandag-torsdag 8-16, fredag 8-15)
eller send os en mail på: support@thermia.com