Jordvarmeanlæg til din virksomhed

Øget energieffektivitet i bygninger er et grundlæggende bæredygtighedsmål og en del af sund økonomisk ledelse for virksomheder i hele Europa. I fremtiden er varmepumper med deres enorme energieffektivitet et vigtigt middel til at nå disse mål. En varmepumpe kombinerer opvarmning, varmt vand, varm luft og køling i én effektiv og miljøvenlig enhed, og det er en velegnet løsning til ejendomme med stort behov for opvarmning, køling samt varmt vand.

Jordvarmeanlæg udvinder varme fra jorden, komprimerer temperaturen og leder den ind i ejendommens energisystem. Om sommeren kan processen enkelt vendes om, så varmepumpen samler varme fra bygningen, deponerer den tilbage i jorden og derved effektivt køler ejendommen.

Jordvarmepumpe - det bedste af det bedste

Jordvarmepumper tilhører de mest effektive løsninger på markedet for opvarmning og køling. Helt enkelt fordi de flytter eksisterende varme fra ét sted til et andet, i stedet for at brænde fossilt brændstof som for eksempel olie eller naturgas.

Jordvarmepumper udvinder varme fra jorden, øger dens temperatur og leder den ind i ejendommens energisystem. Om sommeren kan processen enkelt vendes om.

Indhold

Arkitekter og rådgivende ingeniører

Ejere af større ejendomme

Bæredygtig boligforening

Hjælpemidler - Thermias ejendomsløsninger.

Kundehistorier - større bygninger