Miljøpolitik

Thermias aktiviteter skal opfylde kravene i love og forordninger, forstå kundernes behov, tage hensyn til det ydre miljø og konstant arbejde for at forbedre vores miljøpræstation.

Vores ambition er at stræbe efter optimal bæredygtighed i alle faser i livscyklusperspektivet ved at:

  • Vi er certificeret efter ISO 14001:2015.
  • Vores leverandører skal levere korrekte komponenter med passende transport.
  • Vi udvikler og forbedrer vores produkter løbende for øget energibesparelse, reduceret miljøbelastning og tilpasning til nye gældende resultater om klimapåvirkning.
  • Vores produktionsanlæg skal være så ressourcebesparende og miljøtilpasset som muligt.
  • Vi leverer vores produkter i robuste emballager med koordinerede transporterVores slutkunder/brugere får et produkt med lang levetid, der bidrager til et reduceret elforbrug til opvarmning af ejendom og varmt vand.
  • Når produktet er udtjent, skal det kunne genanvendes til mindst 85%.

Thermia fortsætter med at varme - for en mere bæredygtig fremtid

Vores ansvar er at konstant forbedre os ud fra økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed, og vi arbejder konstant for, at også vores forsyningskæde arbejder mod samme mål. Læs gerne vores bæredygtighedsrapport, som viser, hvordan vi arbejder mod vores mål inden for bæredygtighedsområdet.

LÆS THERMIAS BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2023

REACH Declaration of conformity

REACH er EUs forordning om “Registrering, Vurdering, Godkendelse og Begrænsning af Kemikalier”. Hvert fremstillende firma skal ifølge den lave en REACH-erklæring og angive, hvilke af de stoffer, som EU har opført i direktivet, der findes i de produkter, firmaet producerer.
Her kan du læse Thermias REACH-erklæring.