Brug din varmepumpe til komfortkøling

Det er væsentligt billigere at lade din varmepumpe skabe et svalt indeklima om sommeren fremfor at bruge aircondition.

Fra varmepumpe til kølepumpe

Thermias varmepumper kan mere end at opvarme dit hus og dit brugsvand. Udvalgte varmepumpemodeller leveres nemlig med indbygget kølefunktion, mens du til andre kan tilkøbe det tilbehør, der omdanner din varmepumpe til et energieffektivt køleanlæg på varme sommerdage.

Når du har indstillet den ønskede temperatur, sørger varmepumpen for resten. På den måde får du en komplet løsning til dit hjem, som sikrer et behageligt indeklima hele året rundt: Varme om vinteren, køling om sommeren og varmt vand i hanerne på alle årstider.

For at varmepumpen kan producere køling, skal den være udstyret med et kølemodul. I flere af Thermias varmepumper er kølemodulet indbygget, og ellers tilbyder Thermia to forskellige typer kølemodul, som du kan tilkøbe – ét til passiv køling og ét til aktiv køling.

Billigere end aircondition

En varmepumpe køler både effektivt og billigt. Når du bruger din varmepumpe til køling, behøver du ikke aircondition eller andre dyre, strømslugende løsninger.

For maksimalt udbytte af kølefunktionen anbefaler vi, at du udvider dit varmesystem med en eller flere såkaldte ventilatorkonvektorer. Du kan læse mere om Thermias ventilatorkonvektorer længere nede på siden.

Kølemodul - Passiv

Udnytter den naturlige afkøling, der findes i jordvarmeslangerne (passiv afkøling)

Kølemodulet virker med passiv køling – også kendt som gratis køling – hvilket er ideelt i hjem, som kun af og til har behov for køling eller hvis du ønsker en køligere temperatur i blot nogle få udvalgte rum. Ved at cirkulere den kolde væske i jordvarmeslangen (i borehullet, jorden eller søen), dannes køling ved lave omkostninger.

Kølemodul - Passiv

Tal med en ekspert

Din lokale forhandler hjælper dig gerne med gode råd, hvis du overvejer at købe en varmepumpe – helt gratis!

Jeg vil tale med en ekspert

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snart!

Navn: * By: * Telefon: * Mail: *

(* = skal udfyldes)