Arkitekter og rådgivende ingeniører

Der er mange fordele ved Thermias ejendomsløsninger for dig i din professionelle rolle

En samlet løsning - arbejd mere effektivt med Thermia

Hvis du ønsker en løsning, hvor du får både opvarmning, køling og varmt vand til erhverv i samme løsning – så er du kommet til det rette sted. Thermia har 50 års erfaring med varmepumper og en lang liste af tilfredse kunder, og vi er stolte over at være den udbyder, der tilbyder en komplet produkt palette af varmepumper til erhvervsbrug.

Vi tilstræber at levere det helt riktige energi-system, rustfri varmtvandsbeholder. 

Med Thermia har du fuld frihed til at designe dit system, så det passer til netop dit projekt. Det begynder med bygningens behov og valg af varmepumpe og hardware. Så udvikler vi sammen med dig et integreret system inklusive indendørstilbehør, varmtvandsbeholdere og systemspecifikation – helt frem til idriftsættelse og overdragelse af systemet.

Vigtigheden af dimensionering

Den vigtigste faktor ved installation af varmepumper er dimensioneringen.

Selvom en varmepumpe er langt mere effektiv og miljøvenlig, så er den ikke så ligetil som et olie- eller gasfyr, og effektiviteten afhænger i højere grad af løsningens dimensionering. Effektiviteten af en varmepumpe er tæt forbundet med driftstemperaturen. Jo lavere driftstemperaturen er i rørsystemet, radiatorer, gulvvarmen etc. jo højere er effektiviteten. For at dit system kan fungere ved lavest mulige temperaturer, skal hvert element i systemet dimensioneres meget nøjagtigt. Det betyder, at faktorer som rør størrelser, kontrolstrategi, gulv- eller radiatordesign, ventilatorer eller aktive kølelofter er meget vigtige for effektiviteten.

På baggrund af mere end 50 års erfaring har vi udviklet vores egen dimensioneringssoftware, HPC 2.0 (varmepumpeberegner). På baggrund af klimazoner, termisk inerti, mængden af glas, opvarmnings- og kølingsbehov samt metoden til energifordeling gør HPC 2.0 det muligt for os at anbefale den helt rigtige varmepumpe eller pumper til det givne behov for opvarmning, køling og varmt vand – og give et nøjagtigt estimat for systemets årlige driftsomkostninger.

Design varmesystemet online

Du kan gøre din designproces nemmere og hurtigere med Thermia’s „System Solution Generator“.

At designe et varmesystem kan være tidskrævende og omfattende. Hvad enten du bygger et privat hjem eller installerer et nyt system i et eksisterende hjem som del af en renovering.

Det kan være udfordrende at udarbejde dimensioneringsberegningerne og bestemme, hvilket varmesystem der passer bedst til dine behov.

Ved at benytte vores online ”System Solution Generator“, er det nemt at designe dit eget varmesystem med en Thermia varmepumpe. Du kan vælge mellem opvarmning alene, opvarmning med varmt brugsvand, tilføje swimmingpoolopvarmning, køling eller shunt kreds. Du kan tilmed tilføje yderligere varmtvandsbeholdere eller supplerende varmekilder. Det bedste af det hele; og når dit systemdesign er færdigt, modtager du automatisk en komplet liste over systemkomponenter.

Online „System Solution Generator“ har to store fordele:

  1. hurtigt og enkelt systemdesign
  2. skematisk diagram over opvarmningen godkendt af Thermia.

Med „System Solution Generator“, er det nemt og hurtigt at designe alle løsninger – fra det private hjem til det store hotel eller lejlighedskompleks.

„System Solution Generator“ –nemmere og hurtigere.

Med Thermia kan alle energiløsninger skræddersyes

Vores tilbehør af høj kvalitet, holdbarhed og funktionalitet er udviklet til at understøtte effektiv idriftsættelse og skabe et skræddersyet system specielt designet til dine behov. Alt vores tilbehør er blevet testet i kommercielle bygninger i Nordeuropas krævende klima.

Thermia’s løsninger tillader høj fleksibilitet, lige fra levering af et enkelt stykke tilbehør til store kommercielle energiløsninger. Hvis du har brug for større volumener af varmt vand eller bufferbeholdere, tilbyder vi en række beholdere, som er kompatible med vores serier af varmepumper. Alle er omfattende testet i det barske nordlige klima.

Undervisning og dokumentation

Det er vigtigt for os, at vores varmepumper bliver installeret, idriftsat og vedligeholdt efter de højeste standarder. Derfor tilbyder vi brancheførende dokumentation og kurser for installatører og rådgivende ingeniører for at vise, hvordan de bedste komfortniveauer og den højeste effektivitet opnås med et Thermia-system.

Selvom varmepumpen arbejder på samme måde som et køleskab, kræver installationen af et jordvarmesystem ekspertviden med forståelse for den komplekse teknologi. Thermia leverer en omfattende teknisk dokumentation til at understøtte denne proces, fra enkle og nemme installationsvejledninger til dybdegående informationer om avancerede systemløsninger.

Næstefter korrekt dimensionering er gennemført idriftsættes det næste vigtige skridt for at opnå et pålideligt, problemfrit energisystem, som vil arbejde effektivt i mange år fremover.

5 års garanti

Thermia’s garantidækninger afspejler de høje standarder i vores produktionsprocesser. Thermia Mega dækkes af en garanti på alle funktionelle dele, hvilket giver en tryg komfort uden uforudsete udgifter til reservedele. Hvis en garanti reparation er nødvendig, vil en autoriseret forhandler tage ansvar og udføre reparationen med originale Thermia reservedele.

Du stræber efter BREEAM eller LEED, og det gør vi også

Miljøklassificeringerne BREEAM og LEED er to af de vigtigste i Europa inden for ejendomscertificering med hensyn til vedvarende energi, og de dækker mere end 75% af alle ejendomscertificeringer.

I dag anvender de fleste ejendomme typisk separate systemer for henholdsvis opvarmning, køling og varmt vand. Resultatet er, at en enorm mængde energi går til spilde. Thermia tilbyder et langt mere effektivt alternativ, der kan dække op til 100% af ejendommens energiforbrug, levere maksimal energieffektivitet ved minimale driftsomkostninger og reducere bygningens CO2-udledning. Varmepumper gør det muligt for dig at levere alle tre funktioner i samme enhed, og det hjælper dig til lavere energiforbrug og en bedre certificering. Med en løsning til alle tre behov, behøver du også kun en service løsning. Dermed får du en mere miljøvenlig ejendom og opnå driftsbesparelser på.

Thermia Online

Alle Thermia’s varmepumper kan udstyres med Thermia Online, en applikation, der tillader fjernbetjening og overvågning ved hjælp af smartphone eller computer. Vores onlinesystem giver installatører omfangsrige diagnosticeringsdata og kan også gøre det muligt for dem at svare hurtigt på meddelelser eller give adgang til et live-feed på systemets ydeevne. Onlinekontrol og overvågning optimerer energieffektiviteten for ejere med ejendomme placeret forskellige steder.

Thermia Online-appen findes til både Android og iOS (iPhone).