Hemmeligheden bag 100 år
af svensk innovation

Vores vision er, at altid være et skridt foran. I mere end 100 år har vi udviklet morgendagens varmeløsninger. Det betyder, at vi tør love unik kvalitet, markedsledende teknologi og innovative produkter. Med inspiration fra naturen leverer vi, sammen med vores installatører, tryghed ved hvert step. Hemmeligheden? Her fortæller vi dig mere.

100 års udvikling – en garanti for kvalitet

Vi starter fra begyndelsen. I mere end 100 år har vi snoet, drejet, testet og udviklet. Analyseret og forbedret – alt sammen for at være forud for vores tid med at skabe morgendagens varmepumper. Vores produkter er resultatet af hårdt arbejde og innovativ udvikling. I dag og i morgen.

9 MILEPÆLE I VORES HISTORIE

Vil du købe en varmepumpe hos en af ​​de mest erfarne varmepumpeleverandører?

KONTAKT OS
Navn: * By: * Telefon: * Mail: *

(* = skal udfyldes)
Markedsførende teknologi – at være et skridt foran

I generationer har vores produkter været på forkant. Fra koksfyrede komfurer til varmepumper og højteknologiske anlæg. Vi udvikler konstant vores produkter og er stolte af at være forud for vores tid. F.eks. var vi de første på markedet til at lave en jordvarmepumpe med et klimavenligt kølemiddel R452B. Et andet eksempel er vores Atlas med uovertruffen præstation og verdens første med en SCOP-værdi over 6,0.


Udvikling og forskning – før vor tid

Fremtiden er her allerede. Nutidens teknologi giver os helt nye muligheder, og det vil vi gerne udnytte. Gennem årene har vi mange gange bevist, at vi er et skridt foran i udviklingen af vores produkter. Det gør vi bl.a. gennem forskning og udvikling i vores eget udviklingscenter. Der udsætter vi vores produkter for forskellige slags klima- og bæredygtighedstests. Alt sammen for at hele tiden have blikket rettet mod fremtiden og for at fortsætte med at skabe morgendagens varmepumper.

 

En sikker og innovativ løsning – i dag og i morgen

Vi har en varmepumpe til ethvert behov. Vores mål er at give vores kunder en sikker varmeløsning i balance – bæredygtig og energieffektiv. At kunne levere det, kræver en pålidelig proces. Sammen med vores forhandlere og installatører, sørger vi for at alt kører gnidningsfrit – fra første kontakt og produktvalg til installation og færdig løsning.
Hvem skal jeg spørge?

Vore Thermia forhandlere er placeret over hele landet og de hjælper dig gerne. Rådgivning om varmepumpemodel, effektstørrelse og priser eller andre spørgsmål – et sikkert varmepumpekøb.

FIND FORHANDLERE


Hjælp til valg af varmepumpe?

Vi har varmeløsninger til ethvert tænkeligt formål. Vores produktsortiment omfatter alt fra mindre varmepumper til mindre husstand til større helhedsløsninger til virksomheder og industri.
Læs mere om, hvad du skal overveje, når du skal vælge varmepumpe.

TIPS INDEN KØBKøbe eller udskifte en varmepumpe?

Lad en af Danmarks førende varepumpeeksperter hjælpe dig. Thermia står for 100 års innovation og passion. Vores forhandlere er tilgængelige i nærheden af dig. Hos os får du hjælp hele vejen.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snart!

Navn: * By: * Telefon: * Mail: *

(* = skal udfyldes)