Thermia Online

 • Giver dig mulighed for at overvåge og fjernstyre din varmepumpe via app og computer
 • Hurtigt og tydeligt overblik samt detaljerede oplysninger med historik
 • Informerer dig, hvis det er nødvendigt med din opmærksomhed

 

Fuldstændig kontrol – uanset hvor du befinder dig

Med Thermia Online-tjenesten kan du fjernstyre og -overvåge din varmepumpe. Det giver dig fuldstændig kontrol over dit varmesystem, uanset hvor i verden du befinder dig. Du kan f.eks. sænke temperaturen, når du er bortrejst, og hæve den i god tid, inden du kommer hjem. Skulle du komme hjem tidligere end beregnet, er det ikke noget problem - via Online kan du nemt sikre, at huset er varmt og dejligt, når du ønsker det. Til visse varmepumper er Thermia Online tilbehør.

Nemt, bekvemt og trygt

Via Online kan du når som helst tjekke, hvordan dit varmesystem fungere, og hvilken temperatur du har i varmesystemet derhjemme. Med en rumføler koblet til varmepumpen kan du også se den aktuelle indetemperatur. Skulle der mod forventning være behov for din opmærksomhed, får du straks besked om dette via Online. Du kan også lave en aftale om, at din installatør får den samme besked fra Thermia Online.

Thermia Online er en service, der kan anvendes til de fleste af Thermias villavarmepumper. Nogle varmepumper skal suppleres med et tilbehør (Thermia Online Kit), der skal tilsluttes Thermia-tjenesten On-line. Bed din forhandler om flere oplysninger og se sammenligningstabellerne til vores jordvarmepumper og vores luft / vand varmepumper på thermia.se.

Sådan fungerer det

Thermia Online kan kobles til dit eksisterende bredbånd, og hvis der ikke er tilgængeligt bredbånd, kan du klare det med en mobil bredbåndsløsning. Online fungerer naturligvis både med iPhone og Android – du kan downloade appen i App Store eller Google Play

 

Alle data sendes fra din varmepumpe som krypterede data og lagres i skyen. Det gør også, at du kan få adgang til Online når som helst – og fra en hvilken som helst computer, smartphone eller tablet.

Her logger du på Thermia Online

 

Anmod om tilbud

Vi sammensætter et tilbud ud fra dine betingelser. Naturligvis uden omkostninger.

Udfyld oplysningerne nedenfor, så kontakter vi dig for at gennemgå dine forudsætninger og ønsker. Du vil derefter modtage et tilbud, der er skræddersyet til dine behov – naturligvis uden omkostninger.

Navn: * By: * Telefon i dagtimerne: * Mail: *

(* = skal udfyldes)

Produktegenskaber:

 • Du kan fjernstyre og -overvåge din varmepumpe via computer, mobil eller tablet
 • Mulighed for at indstille temperaturer og driftsparametre
 • Temperatur- og aktivitetshistorik
 • Alarmfunktion, hvis der er behov for tiltag, får du automatisk besked om dette
 • Alle data lagres i en skybaseret løsning 
  • Du kan også lave en aftale om, at din installatør får den samme besked fra Thermia Online.
 • Mulighed for at styre og overvåge flere anlæg