Hvad kan en varmepumpe gøre for dig?

En varmepumpe giver dig et nemt og behageligt indeklima samtidigt med at du sparer penge og gavner på miljøet.

Opvarmning

En varmepumpe er én af de mest bæredygtige og energieffektive løsninger til at dække indendørs varmebehov. Fordi varmepumpen udnytter den gratis energi der findes i luften eller jorden, er den samtidig miljøvenlig.

Varmen fra varmepumpen fordeles typisk gennem dit varmesystem via radiatorer eller gulvvarme, der kræver forskellig temperatur.

Varmt vand

Med egne udviklede teknologier kan en Thermia varmepumpe opvarme varmtvand, med overskudsvarme, når boligen opvarmes. Energi der ellers ville være spildt.

Varmepumpen har en indbygget funktion der minimerer en eventuel risiko for legionella bakterier i varmtvandsbeholderen.

 

Køling

Alle jordvarmepumper, med undtagelse af luft-til-luft modeller, kan køle din bygning med passiv køling til lave driftsomkostninger. Passiv køling bruger kun den samme mængde energi som et par el-pærer.

Skulle passiv køling ikke være tilstrækkelig, kan Thermia varmepumper producere ekstra aktiv køling ved hjælp af en kompressor, dette kræver dog et separat kølesystem.

En varm pool

Hvis du ønsker en energieffektiv måde at opvarme din swimmingpool på, så er en varmepumpe den rigtige løsning.

Uanset om du købte din pool til familien, til træning eller måske endda af terapeutiske årsager, kunne du sikkert tænke dig at forlænge sæsonen. Især forår og efterår, hvor temperaturerne er lavere og energiregningen for opvarmning af poolen er uforholdsmæssigt høj.

Har du spørgsmål, er vi klar med viden og gode råd.

Kontakt

Vi hjælper dig gerne med spørgsmål, hvis du overvejer at købe en varmepumpe. Udfyld formularen, så kontakter vi dig snart!

Navn: * By: * Telefon: * Mail: *

(* = skal udfyldes)